Klubová výstava Poděbrady

V sobotu 20.2. se konala výstava pořádaná Staffordshire Bull Terrier Czech klubem. Na ní jsme měli přihlášeného Hektora a přidali se k nám manželé Hudcovi s Elí (Beauty Eleanor),Petr Skokan s Enží (Bella Angela) a fenka z prvního vrhu Anny s Honzou Salichem. S páníčky Elí jsem se domluvila,že si jí vezmu na pár dní před výstavou k nám,abych měla čas jí připravit.Malá Elí byla veliké zpestření pro naší smečku a s bráškou si nedali chvíli pokoj. Příprava na výstavu jí šla velmi dobře a rychle pochopila co se po ní chce.Den výstavy se rychle blížil a v pátek přijel Honza s Anny,aby u nás přespali.Ten pátek se přijeli ukázat i Klára s odchovánky z vrhu A Akimem a Miou (Aillin).Jsou z nich pořádní pesani a bylo příjemné je zase po nějaké době vidět.

Večer se připravili potřebné věci a ráno jsme vyrazili na cestu.Na místo jsme dorazili včas.Výstava se konala v hale Golf Clubu Poděbrady,byli připravený tři kruhy tak to docela šlo. Náš kruh (dorost) posuzoval rozhodčí a chovatel stafíků p.Alan Hedges.Jako první nastoupil náš Hektor,byla to jeho první výstava a tak jsem byla zvědavá jak se předvede,šlapal jak hodinky a postoupil do užšího výběru 6ti psů.Bohužel se nám umístění těsně vyhlo,ale i tak jsem na chlapečka byla pyšná a odcházel se známkou VN.Než šly naše dorostenky na řadu tak jsme měli dost času na venčení a zkoušení holek.Do dorostu jsem nastoupila já s Elí a Engí vystavila kamárádka Lenka Lonská,které touto cestou moc děkuji za ochotu a pomoc.I holky překvapili i když to byl chvilkami boj,snažili se a pěkně se předvedli.Já s Elí jsme nepostoupili dál,odcházeli jsme se známkou VN a moc pěkným posudkem,ale Engí šla na umístění.Ani jsme nedutali když se pan rozhodčí rozhodoval a holky vybojovali krásné třetí místo se známkou VN.Ještě jednou moc děkuji a Lenka má od nás slíbenou kýtu z divočáka.

Teď už se čekalo až přijde na řadu Anny.Ta nastoupila do třídy pracovní k rozhodčí Laureen Williams. I Anny jsem si mohla vystavit sama a i ona nezklamala a hezky se předvedla.Z kruhu jsme odcházeli se známkou Výborná a nádherným posudkem.

Konečně jsme měli vše hotovo a mohli vyrazit domu,za celý den jsme toho měli všichni plné kecky.Ani se nekonala čekaná,kterou si Michal s Honzou plánovali,radši jsme všichni padli do postele a zaslouženě odpočivali.

 

    Souhrn výsledků naší výpravy :

    Badr Hari HB třída dorostu / rozhodčí Alan Hedges / Velmi nadějný


    Beauty Eleanor HB třída dorostu / rozhodčí Alan Hedges / Velmi nadějná


    Bella Angela HB třída dorostu / rozhodčí Alan Hedges / Velmi nadějná 3

 

    Anny HB třída pracovní / rozhodčí Laureen Williams / Výborná

 

    Všem páníčkům moc gratuluji a děkuji,že se k nám přidali,věřím,že to není poslední výstava na které se sešli naši odchovánci.